SANATORIUMLAAN 10, 7447 PK HELLENDOORN

ReservEREN: 0031 (0)6 1275 0756

info@bbvillavos.nl

WORKSHOPS

U kunt bij ons ook hele leuke workshops volgen, schilderen, boetseren, vrolijk of abstract. Zie op de website van kleurrijkekunst.com naar de mogelijkheden.

Wij ontvangen u graag in het atelier "Kleurrijke Kunst"... (pal naast B&B Villa Vos)

Workshop

"Abstract"

schilderen

Werken met vormen, kleuren en contrast.

Dat is de bedoeling van deze creatieve workshop. Na een korte introductie en demonstratie leer je verschillende technieken. Zoals werken met een paletmes, kleuren mengen en combineren, en werken met verdikkingen. Daarnaast verwerken we in het schilderij en speciale techniek, waarbij je kleuren door elkaar laat lopen. Hierbij is enige lef bij nodig ! Het is dan ook altijd een verassing wat het resultaat gaat worden.

Een zeer verrassende en leerzame workshop.Durf jij dit te proberen ? Boek dan deze workshop.

De 3 uur durende workshop is inclusief alle materialen, begeleiding, koffie, thee met iets lekkers.


€ 29,50 per persoon


Workshop

"Vrolijk, kleurrijk schilderen"

Geweldig zijn ze, om blij van te worden ! Wil jij ook graag leren hoe je zo'n vrolijk, kleurrijk schilderij maakt ?

Echt, jij kunt dat ook.....

De maat van het schilderij is 50 x 50 cm met dikke rand van 4 cm, die we ook mee schilderen.

Er is keus uit verschillende voorbeelden. De schets is er alvast voor jullie opgezet Vervolgens na een duidelijke uitleg en werkwijze ga jezelf aan de slag. Wat deze schilderijen uniek maken, zijnde dik op liggende lijnen, deze worden op het laatst op een speciale manier aangebracht. Iedereen kan dit.... Nieuwsgierig geworden ? Boek dan deze workshop

Deze 3 uur durende workshop is inclusief alle materialen, begeleiding, koffie, thee met iets lekkers.€ 29,50 per persoon


Workshop

"Beelden maken en beschilderen"

Tijdens deze workshop ga je een beeld maken van zelf hardende klei. Er staat een frame voor je klaar op een houten voet. Het frame bestaat uit ijzerdraad, folie, tape en piepschuim. Hierdoor krijgt het beeld zijn vorm.

De beelden zijn allemaal uniek en eigen ontwerp. Het frame gaan we vervolgens beplakken met de klei, zodat er een mooi beeld ontstaat. Als laatste gaan we het beeld beschilderen naar eigen idee. Er zijn vele voorbeelden voor handen om op ideeën te komen. Bovendien krijg je ook slimme schilder tips .

Deze 5 à 6 uur durende workshop is inclusief alle materialen, begeleiding, koffie, thee met iets lekkers. De heerlijke lunch is ook bij de prijs inbegrepen.€ 49,50 per persoon


Workshop

"Beelden maken en brushen"

Tijdens deze workshop ga je een beeld maken van zelf hardende klei. Er staat een frame voor je klaar op een voet. Het frame bestaat uit ijzerdraad, folie, tape en piepschuim. Hierdoor krijgt het beeld zijn unieke vorm. De beelden zijn allemaal eigen ontwerp. Het frame gaan we beplakken met klei, zodat er een mooi beeld ontstaat. Als laatste brushen we het beeld in bling bling, goud of zilver.

Deze 3 uur durende workshop is inclusief alle materialen, begeleiding, koffie, thee met iets lekkers.
€ 29,50 per persoon